Ute och Cyklar – Uppföljare till Ur Spår kommer på Netflix 2025
Ur Spår 2 - Ute och cyklar. (L to R) Fredrik Hallgren, Ulf Stenberg, Rakel Wärmländer and Katia Winter. Cr. Courtesy of Netflix © 2024

Ute och Cyklar – Uppföljare till Ur Spår kommer på Netflix 2025

Lisa, som nu lever ett nyktert familjeliv med dottern Elvira och pojkvännen Anders, ska cykla Vätternrundan tillsammans med sin bror Daniel. Men när Daniels fru Klara säger att hon vill skiljas bestämmer sig Daniel för att göra loppet med henne istället. Lisa i sin tur tvekar över husköp och giftermål med Anders, eftersom hon inte känner att hon duger. Medan Daniel och Klara försöker lappa ihop sin relation, börjar Lisa flirta med ett gammalt ex. En slingrig resa väntar för paren – både bildligt och bokstavligt!

Mårten Klingberg, manusförfattare och regissör: 
Att få berätta en till historia om de här karaktärerna som ligger mig så varmt om hjärtat känns fantastiskt roligt. Precis som i den första filmen kommer humor blandas med allvar, för det är så livet är.

Katia Winter, huvudroll:
Jag är väldigt glad över att det blir en uppföljare till Ur Spår. Jag ser fram emot att få spela Lisa igen och att få arbeta med ett fantastiskt team. Den första filmen var väldigt uppskattad av många, så det känns jätteroligt att ge publiken ytterligare en film. Det känns väldigt spännande att den dessutom får premiär på Netflix och har möjlighet att nå en bred publik.

OM PRODUKTIONEN
Skådespelare: Katia Winter, Fredrik Hallgren, Rakel Wärmländer, Ulf Stenberg, Alexander Karim, Claes Månsson, Sten Ljunggren m.fl.
Manusförfattare: Maria Karlsson, Christin Magdu, Mårten Klingberg
Regissör: Mårten Klingberg
Producent: Josephine Wallner
Exekutiv producenter: Johannes Jensen, Elin Kvist, Jakob Feeney, Malin Lancha
Produktionsbolag: Yellowbird Sweden och Jarowskij Sverige

Close Menu