Här är officiella trailern till Viaplays originalserie Två systrar

Här är officiella trailern till Viaplays originalserie Två systrar

Julia Ragnarsson spelar Vanessa som har en tv-karriär men kämpar med relationer och ett destruktivt festande. Dilan Gwyn spelar Alicia som kämpar med att leva upp till förväntningarna i överklassen och upprätthålla en perfekt fasad men rasar inombords. Nu kommer den officiella trailern till Viaplays originalsere Två systrar, som är fritt baserad på Hannah Widells och Amanda Schulmans böcker med samma namn. Två systrar har premiär den 5 september på Viaplay.

Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn spelar huvudrollerna i Viaplays nya originalserie Två systrar som handlar om syskonkärlek, syskonrivalitet och vad som händer när man försöker skydda den man älskar allra mest, men det snarare misstolkas som missunsamhet. Medan systrarna brottas med att hitta sig själva och bryta sig loss in i nya relationer söker de sig alltid tillbaka till varandra när vardagen runt dem rämnar. 

– Alicia är lillasyster till Vanessa och försöker passa in i en värld som hon inte alls kommer ifrån och det är lite hennes kamp genom hela säsongen. Serien handlar väldigt mycket om att komma ihåg vem man är och båda två växer upp på sina olika sätt, säger Dilan Gwyn.

Nu släpps den officiella trailern till Två systrar som har premiär den 5 september på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay. Serien i åtta delar är fritt baserad på romansviten av Hannah Widell och Amanda Schulman.

I övriga roller ser vi bland andra Hannes Fohlin, David Larson, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Julius Fleischanderl och Caroline Winberg. Jens Hultén spelar systrarnas pappa Klas som har en alkoholproblematik och är skild från deras mamma Susanne (Lia Boysen).

– Jag kan känna igen mig i rollen såtillvida att jag var den där för tjugo år sedan med en ölburk i varje hand och levde loppan. Vändpunkten blev när det inte fanns några bakdörrar längre och då var jag tvungen att välja: Ska jag stå kvar i den här skiten eller ska jag försöka öppna en ny dörr. Det är en process och en resa som jag känner igen mig i, säger Jens Hultén.

Två systrar är regisserad av Julia Lindström som också skrivit manus tillsammans med Amy Black Ndiaye och produceras av Alexia af Kleen samt Cecilia Forsberg Becker på Yellow Bird. Exekutiv producent på NENT Group är Jon Petersson.

Två systrar har premiär den 5 september med alla åtta avsnitt samtidigt på NENT Groups streamingtjänst Viaplay. Trailern går också att ladda ner här nedan.

#tvåsystrarviaplay

Close Menu