Se första bilderna från Viaplays originalserie Threesome – premiär på Viaplay 29 auagusti

Se första bilderna från Viaplays originalserie Threesome – premiär på Viaplay 29 auagusti

Den 29 augusti är det premiär för Viaplays originalserie Threesome. Matilda Källström och Simon Lööf spelar huvudrollerna i denna romantiska ungdomsserie som berör aktuella ämnen som kärlek, sex och svek. Alla åtta avsnitt släpps samtidigt på Viaplay. Se de första bilderna här. 

Hur förödande kan en trekant egentligen vara för en relation? Det får det unga kärleksparet David (Simon Lööf) och Siri (Matilda Källström) erfara efter att de under en blöt utekväll hamnar i säng med konststudenten Camille (Alma Jodorowsky). Där och då verkar allt spännande, men när Siri vaknar upp dagen därpå och ser sin sovande pojkvän hålla om Camille, växer en svartsjuka inom henne som visar sig bli svår att kontrollera. Hon börjar från den stunden att ifrågasätta både hennes relation med David och sina egna mål med livet. 

Lucien Laviscount (Snatch) spelar den professionella dansaren John som dras in i Siris och Davids förhållande, när det är som mest svajigt.

– Att ta reda på vem John var i den här världen Lisa Linnertorp skapat, var som terapi för mig. Det var väldigt befriande att som skådespelare få föra honom till liv tillsammans med otroligt talangfulla Matilda. Det tillsammans med att vi filmade med ett mycket imponerande team var guld, säger Lucien.

Även franska skådespelaren Alma Jodorowski (The Serpent) som spelar Camille tyckte det var intressant att forma sin karaktär.

– Att spela Camille under Lisas regi var en så underbar upplevelse. Tillsammans arbetade vi med att finslipa Camilles karaktär. Hon är ju den som kommer och rör om i grytan för Siri och David, men hon är inte den typiska förförerskan. Hon är bara väldigt fri, lekfull och går sin egen väg. Jag kände mig lyckligt lottad över att spela henne och få vara en del av en så fantastisk skådespelarensemble, säger Alma.

Threesome har premiär på Viaplay den 29 augusti då alla åtta avsnitt á 22 minuter släpps samtidigt.

#Threesome #Viaplay #Viaplayoriginal

 

Close Menu