Nya relationer och krossade hjärtan – här är de första bilderna från Threesome, säsong 2

Nya relationer och krossade hjärtan – här är de första bilderna från Threesome, säsong 2

Tidigt i höst är det säsongspremiär för andra säsongen av den kritikerrosade Viaplay-serien Threesome. I huvudrollerna syns återigen Simon Lööf och Matilda Källström spela kärleksparet Siri och David, vars förhållande sattes i gungning under första säsongen. I andra säsongen börjar David att nysta i Siris otrohetsaffär, och tittarna får följa utvecklingen ur Davids perspektiv. Se de första bilderna från andra säsongen här.  

I första säsongen av Threesome fick vi följa kärleksparet David och Siri som varit tillsammans sedan gymnasietiden. Deras till synes orubbliga relation sätts i gungning när de under en blöt utekväll har en trekant med den franska konststudenten Camille (Alma Jodorowsky). Efteråt växer en svartsjuka inom Siri som visar sig svår att kontrollera och det slutar med att hon inleder en affär med John (Lucien Laviscount, aktuell i Emily in Paris). 

Andra säsongen tar vid direkt där första slutar. När David läser Johns sms till Siri, förstår han att hon har bedragit honom. Vrede och förtvivlan rasar inom honom men han döljer det för Siri. Utan hennes vetskap läggar han i stället pusslet själv bakom hennes rygg.  

Förutom Simon Lööf och Matilda Källström återvänder flera bekanta ansikten från säsong ett däribland Kitt Walkersom Mario, Cat White (Dracula) som Josephine och Emily Renée (Jupiter Ascending, Unge komissarie Morse) som Miriam.  

Threesome produceras av Yellowbird och producent är Josephine Wallner. Manusförfattare är Lisa Linnertorp och Elisabeth Marjanovic Cronvall. Lisa Linnertorp är även regissör. Fotograf är Erik Vallsten (Världens vackraste pojke), produktionsdesigner Sara Wiklund (Störst av allt) och kostymdesigner Sarah Mae White. Exekutiv producent på Viaplay är Helena Larand, som också producerade säsong ett av Threesome.  

Andra säsongen av Threesome har exklusiv premiär på Viaplay senare i år. 

#ThreesomeViaplay #ViaplayOriginal

Close Menu