Supersuccén Threesome tillbaka med ny säsong på Viaplay

Supersuccén Threesome tillbaka med ny säsong på Viaplay

Med äkthet, intimitet och intriger tog Viaplay-serien Threesome såväl tittare som kritiker med storm när den hade premiär i fjol. Nu är den hyllade serien tillbaka med en ny säsong och Lisa Linnertorp tar än en gång plats i regissörsstolen. Dessutom återser vi Simon Lööf och Matilda Källström i huvudrollerna som David och Siri. Andra säsongen av Threesome har exklusiv premiär på Viaplay kring årsskiftet. 
– Jag känner stor glädje och ödmjukhet inför arbetet med andra säsongen av Threesome och ser fram emot att få fortsätta Davids och Siris resa tillsammans med våra fantastiska skådespelare och vårt team, säger Lisa Linnertorp. 

I första säsongen av Threesome fick vi följa kärleksparet David (Simon Lööf) och Siri (Matilda Källström) som varit tillsammans sedan gymnasietiden. Deras till synes orubbliga relation sätts i gungning när de under en blöt utekväll har en trekant med den franska konststudenten Camille (Alma Jodorowsky). Efteråt växer en svartsjuka inom Siri som visar sig svår att kontrollera och det slutar med att hon inleder en affär med John (Lucien Laviscount, aktuell i Emily in Paris).

Andra säsongen tar vid direkt där första slutar. När David läser Johns sms till Siri, förstår han att hon har bedragit honom. Vrede och förtvivlan rasar inom honom men han döljer det för Siri. Utan hennes vetskap läggar han i stället pusslet själv bakom hennes rygg. 

– Andra säsongen handlar om uppbrott – att lämna och bli lämnad av den man älskar, när kärleken i ett slag förvandlas och förvanskas och inte längre övervinner allt, säger regissören Lisa Linnertorp

Förutom Simon Lööf och Matilda Källström återvänder flera bekanta ansikten från säsong ett däribland Kitt Walker som Mario, Cat White (Dracula) som Josephine och Emily Renée (Jupiter Ascending, Unge komissarie Morse) som Miriam. 

– Jag är så otroligt imponerad över kvalitén och fingertoppskänslan i Threesome. Det är en serie som utmärker sig för sin förmåga att gestalta relationer och intimitet på ett äkta sätt. Man riktigt känner smärtan och frustrationen hos våra huvudkaraktärer som man både ogillar och älskar. Det är därför otroligt glädjande att vi äntligen kan presentera för våra tittare hur det faktiskt går för David och Siri, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Nordic Entertainment Group.

Threesome produceras även denna säsong av Yellowbird. Producent är Josephine Wallner. Manusförfattare är Lisa Linnertorp och Elisabeth Marjanovic Cronvall. Lisa Linnertorp är även regissör. Fotograf är Erik Vallsten (Världens vackraste pojke), produktionsdesigner Sara Wiklund (Störst av allt) och kostymdesigner Sarah Mae White. Exekutiv producent på Viaplay är Helena Larand, som också producerade säsong ett av Threesome

Andra säsongen av Threesome har exklusiv premiär på Viaplay kring årsskiftet. 

#ThreesomeViaplay #ViaplayOriginal 

Close Menu